Er zijn wereldwijd 600 miljoen nagelbijters.

Het is een soort gewoonte geworden voor veel mensen. Vooral als ze zich vervelen, zenuwachtig zijn, film kijken of gewoon zonder dat ze het door hebben bijten mensen hun nagels.

Veel mensen schamen zich dan ook vaak voor hun handen. Hun handen zien er vaak onverzorgd en niet mooi uit. Sommige gaan automatisch hun handen verstoppen zodat anderen het niet kunnen zien. Maar toch, je handen zijn je visitekaartje en je wilt deze met een fijn gevoel op tafel kunnen leggen of iemand de hand kunnen schudden, zonder je ervoor te schamen.

De behandeling is verdeeld over ongeveer 5 weken afhankelijk van uw nagelgroei.

  • week 1: nieuwe set gelnagels
  • week 2: bijvijlen
  • week 3: nabehandeling
  • week 4: bijvijlen
  • week 5: nabehandeling

Bij de eerst behandeling (nieuwe set) wordt er een laagje gel aangebracht met een kleine verlenging zodat de nagels er mooi natuurlijk uitzien, dit kan zowel voor mannen als vrouwen. Bij de vrouwen kan hier een kleurtje of glanslaagje overheen zodat het er nog vrouwelijker uitziet. Bij mannen hoeft hier niks overheen dus gaan de nagels niet glanzen waardoor het er natuurlijk uitziet.

Bij de tweede behandeling (bijvijlen) worden de nagels van de eerste behandeling bijgevijld zodat er nergens een hoekje of haaltje aanzit. Ook eventuele reparaties worden uitgevoerd.

Bij de derde behandeling (nabehandeling) word er een laagje gel van de eerste behandeling afgevijld en daarna weer bijgewerkt met gel. Zodat dit vanaf de nagelriemen tot aan de vrije rand er weer netjes uitziet.

De vierde en vijfde behandeling zijn gelijk aan de tweede en derde behandeling.

Na deze vijf weken zijn je nagels gegroeid en zien ze er een stuk verzorgder uit.